Eson Pac Holding Aktiebolag

Hallands län

Information

Eson Pac Holding Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Eson Pac Holding Aktiebolag finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eson Pac Holding Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Eson Pac Holding Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Eson Pac Holding Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0340-86900.

Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Eson Pac Holding Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Eson Pac Holding Aktiebolag har idag 556434-9784 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Eskilsson, Rune Gunnar -Karlsson, Hans Göte Ingemar -Rydholm, Ann Karin är den som för stunden ansvarar för Eson Pac Holding Aktiebolag

Bolaget skall direkt eller indirekt genom annat bolag tillverka och försälja emballage eller bedriva konsultation inom detta område ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Eson Pac Holding Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eskilsson, Rune Gunnar som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Rydholm, Ann Karin som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eliasson, Helen Suzanne som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Hans Göte Ingemar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Augustsson, Bengt Anders Ingemar som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.