Kungssmide i Värö Aktiebolag

Hallands län

Information

Kungssmide i Värö Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Kungssmide i Värö Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kungssmide i Värö Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Kungssmide i Värö Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1991-08-30. Men sedan 1991-01-01 så har Kungssmide i Värö Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Andins v. 12, 432 65, Väröbacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kungssmide i Värö Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-665434.

Varberg arbetar för att bolag som Kungssmide i Värö Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kungssmide i Värö Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad samt handel med stål och byggnadsvaror och entreprenadverksamhet inom sektorerna industriunderhåll och byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kungssmide i Värö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kungssmide i Värö Aktiebolag och det är följande personer, Pressmayer, Hans Michael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Lars Åke Rickard som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Rosa Vibeke som är född 1945 och har titeln Suppleant, Johansson, Anneth Kristin som är född 1971 och har titeln Revisor, Edespong, Bo Allan som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Kungssmide i Värö Aktiebolag är 556431-8276.