Backman & Co Aktiebolag

Hallands län

Information

Backman & Co Aktiebolag är en verksamhet som finns i Varberg. I Backman & Co Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Backman, Lars Peter som är född 1956 och har titeln VD, Backman, Lars Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Maria Kristina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Kronvall, Kerstin Elisabeth som är född 1944 och har titeln Revisor, Kronvall Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Backman & Co Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Backman & Co Aktiebolag på telefon 08-6799035.

Bolaget skall tillhandahålla produkter och tjänster för organisations- och personalutveckling samt handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Backman & Co Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Backman & Co Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Backman & Co Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Backman & Co Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Backman & Co Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Backman & Co Aktiebolag har 556431-3988 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.