Lampfabriken Hunnestad Aktiebolag

Hallands län

Information

Lampfabriken Hunnestad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Lampfabriken Hunnestad Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lampfabriken Hunnestad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Lampfabriken Hunnestad Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1991-08-20. Men sedan 1991-01-01 så har Lampfabriken Hunnestad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hunnestads By 6, 432 91, Varberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lampfabriken Hunnestad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-672110.

Varberg arbetar för att bolag som Lampfabriken Hunnestad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lampfabriken Hunnestad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedcriva försäljning av lampor, elektriska hus- hållsapparater samt husgeråd och presentartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lampfabriken Hunnestad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lampfabriken Hunnestad Aktiebolag och det är följande personer, Vettersten, Sven Tommy som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Vettersten, Jan Eric som är född 1953 och har titeln Suppleant, Rask, Kjell Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lampfabriken Hunnestad Aktiebolag är 556430-3104.