LL-Gruppen Aktiebolag

Hallands län

Information

LL-Gruppen Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som LL-Gruppen Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

LL-Gruppen Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

LL-Gruppen Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1991-05-22. Men sedan 1993-01-01 så har LL-Gruppen Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Diamantg. 5, 432 37, Varberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LL-Gruppen Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-18378.

Varberg arbetar för att verksamheter som LL-Gruppen Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LL-Gruppen Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva entreprenad och monteringsarbeten inom anläggningsbranschen, försäljning av annonser och marknadsföring inom turistbranschen, marinservice, bedriva tävling och avel med travhästar, äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LL-Gruppen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LL-Gruppen Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Lars-Erik Nils Henrik som är född 1947 och har titeln VD, Andersson, Lars-Erik Nils Henrik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lena Yvonne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Hedrum, Carina Maria Elisabet som är född 1971 och har titeln Revisor, P46 Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LL-Gruppen Aktiebolag är 556426-6590.