Rosa & Rolle Aktiebolag

Hallands län

Information

Rosa & Rolle Aktiebolag är ett bolag som finns i Varberg. I Rosa & Rolle Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Elvy Ros-Marie som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennartsson, Lars Inge Roland som är född 1955 och har titeln Suppleant, Andersson, Leif Erling som är född 1958 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rosa & Rolle Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rosa & Rolle Aktiebolag på telefon 0340-47721.

Bolaget skall utföra bokföringstjänster, bedriva tryckeriverksamhet, jordbruksrörelse konsulttjänster inom järnvägsbranschen och handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rosa & Rolle Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rosa & Rolle Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rosa & Rolle Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rosa & Rolle Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rosa & Rolle Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Rosa & Rolle Aktiebolag har 556426-0494 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.