Getteröns Livs Aktiebolag

Hallands län

Information

556423-3004 är organisationsnummer för verksamheten Getteröns Livs Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Getteröns Livs Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Getteröns Livs Aktiebolag finns i.

Getteröns Livs Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-04-08 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Getteröns Livs Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Getteröns Livs Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Getteröns Livs Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Getteröns Livs Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0340-18930 eller genom brev på följande adress:
Getteröv. 15, 432 93, Varberg

Bolaget skall bedriva detaljhandel med dagligvaror, äga och förvalta värdepapper och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Getteröns Livs Aktiebolag och det är Envall, Carl Jesper som är född 1971 och har titeln VD, Envall, Carl Jesper som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Tor Erik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hillhammar, Lars Jonas Fredrik som är född 1957 och har titeln Suppleant, Benzon Höglund, Lena Monica som är född 1963 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor