Kärra Måleri Aktiebolag

Hallands län

Information

Kärra Måleri Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Kärra Måleri Aktiebolag finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kärra Måleri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kärra Måleri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kärra Måleri Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kärra Måleri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kärrav. 105, 432 95, Varberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kärra Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kärra Måleri Aktiebolag har idag 556421-9045 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kärra Måleri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med färg och utföra måleriarbeten jämte därmed förenlig verksamhet.

I Kärra Måleri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Jan Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Hans-Åke som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Karl Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Standrev Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .