HNL's Lantbruks Aktiebolag

Hallands län

Information

HNL's Lantbruks Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där HNL's Lantbruks Aktiebolag finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. HNL's Lantbruks Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket HNL's Lantbruks Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. HNL's Lantbruks Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till HNL's Lantbruks Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Valinge Lundby 5, 432 92, Varberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är HNL's Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

HNL's Lantbruks Aktiebolag har idag 556421-2669 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för HNL's Lantbruks Aktiebolag

Bolaget skall idka lantbruk samt därmed förenlig verksamhet.

I HNL's Lantbruks Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Hans Gustaf Erland som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Skyggeson, Eva Anneli Margaretha som är född 1959 och har titeln Suppleant, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisor, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .