Attorps Lantbruks Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Attorps Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Attorps Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Attorps Lantbruks Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Attorps Lantbruks Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-03-13. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Varberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Attorps Lantbruks Aktiebolag ska trivas.

Attorps Lantbruks Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Varberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lantbruk och husdjursskötsel, samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Attorps Lantbruks Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Attorps Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Attorps Lantbruks Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5166387.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Attorps Lantbruks Aktiebolag är Larsson, Glenn Einar Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl Einar som är född 1929 och har titeln Suppleant, Johansson, Anneth Kristin som är född 1971 och har titeln Revisor, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Attorps Lantbruks Aktiebolag har 556420-5358 som sitt organisationsnummer.