Aktiebolaget Hägareds Gård

Hallands län

Information

Aktiebolaget Hägareds Gård hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Aktiebolaget Hägareds Gård finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Hägareds Gård tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Hägareds Gård har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Hägareds Gård har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Hägareds Gård så kan ni göra det genom att skicka er post till Hägared 1, 432 76, Tvååker men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Varberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Hägareds Gård Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Hägareds Gård har idag 556415-9563 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Elisson, Eva Christin -Elisson, Sven Evald är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Hägareds Gård

Bolaget skall idka lantbruk med djurhållning, växtodling, körslor samt därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Hägareds Gård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Elisson, Sven Evald som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Elisson, Eva Christin som är född 1954 och har titeln Suppleant, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisor, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .