M T Tele Aktiebolag

Hallands län

Information

M T Tele Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där M T Tele Aktiebolag finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. M T Tele Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket M T Tele Aktiebolag har haft sedan 2001-07-13. M T Tele Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till M T Tele Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Birger Svenssons v. 27, 432 40, Varberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0340-86888.

Varberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är M T Tele Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

M T Tele Aktiebolag har idag 556408-8473 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för M T Tele Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning och service av radio- och telekommunikationsanläggningar samt hemelektronik, import och export av elektroniska produkter, försäljning och installation av säkerhetsutrustningar, musikalisk verksamhet och handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I M T Tele Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Patrik Ingemar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Rose-Marie Astrid M som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ekstrand, Mats Greger som är född 1966 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .