MIT Energi Aktiebolag

Hallands län

Information

MIT Energi Aktiebolag är ett av många företag som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som MIT Energi Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MIT Energi Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-04-09.

MIT Energi Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1990-09-17. Men sedan 1991-01-01 så har MIT Energi Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Södra v. 13, 444 41, Stenungsund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MIT Energi Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-80208.

Varberg arbetar för att företag som MIT Energi Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MIT Energi Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva handel med, förvaltning och drift samt utveckling av energikällor, företrädesvis förnyelsebara, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MIT Energi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MIT Energi Aktiebolag och det är följande personer, Nihlén, Östen Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Olof Christer som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Nerell, Ann-Britt som är född 1949 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MIT Energi Aktiebolag är 556406-2833.