Klastorps Schakt Aktiebolag

Hallands län

Information

Klastorps Schakt Aktiebolag är ett av många företag som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Klastorps Schakt Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Klastorps Schakt Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Klastorps Schakt Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1990-09-12. Men sedan 1990-01-01 så har Klastorps Schakt Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Klastorps By 124, 432 91, Varberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Klastorps Schakt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-624082.

Varberg arbetar för att företag som Klastorps Schakt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Klastorps Schakt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall idka gräv och schaktningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Klastorps Schakt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Klastorps Schakt Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Olof Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ulla Ingrid Christina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisorn i Ullared AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Klastorps Schakt Aktiebolag är 556405-5605.