Lannekulla Aktiebolag

Hallands län

Information

Lannekulla Aktiebolag är en verksamhet som finns i Varberg. I Lannekulla Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Martinsson, Carina Madelen som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Carl Martin Henrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Isaksson, Rolf Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Widarsson, Jarl Vidar Thomas som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lannekulla Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lannekulla Aktiebolag på telefon .

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att bedriva rörelse inom jordbrukssektorn samt fastighetsförvaltning.

Idag är Lannekulla Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lannekulla Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lannekulla Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Lannekulla Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lannekulla Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lannekulla Aktiebolag har 556400-7317 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.