ANDALEX Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns ANDALEX Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Varberg här finns det många olika Aktiebolag. ANDALEX Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Varberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

ANDALEX Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556398-7956.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0340-13640 alternativt besöka eller skicka post till ANDALEX Aktiebolag på följande adress Härdg. 23, 432 32, Varberg.

ANDALEX Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I ANDALEX Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Bengtsson, Tore Gunnar som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva köp-, försäljning samt uthyrning av bilar, båtar, flygplan, byggmaterial, fastigheter,entreprenadverksamhet, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.