Advokatfirman Peter Strömbom Aktiebolag

Hallands län

Information

Advokatfirman Peter Strömbom Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Advokatfirman Peter Strömbom Aktiebolag finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Advokatfirman Peter Strömbom Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Advokatfirman Peter Strömbom Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Advokatfirman Peter Strömbom Aktiebolag har funnits sedan och 2007-10-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Advokatfirman Peter Strömbom Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Torgg. 1, 432 41, Varberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0340-19000.

Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Advokatfirman Peter Strömbom Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Advokatfirman Peter Strömbom Aktiebolag har idag 556394-8586 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Advokatfirman Peter Strömbom Aktiebolag

Bolaget skall uteslutande driva advokatverksamhet.

I Advokatfirman Peter Strömbom Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strömbom, Bengt Peter som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Johan Anders som är född 1961 och har titeln Suppleant, Isaksson, Rolf Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Carlsson, Tage Jan-Erik som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .