Hälsoliden Aktiebolag

Hallands län

Information

556393-2077 är organisationsnummer för företaget Hälsoliden Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsoliden Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Hälsoliden Aktiebolag finns i.

Hälsoliden Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-04-06 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsoliden Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-06.

Hälsoliden Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hälsoliden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 2 suppleanter.

Vill ni komma i kontakt med Hälsoliden Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0340-87533 eller genom brev på följande adress:
Träslövsv. 171, 432 37, Varberg

Bolaget skall bedriva uthyrning av lokaler, hälsobringande verksamhet, organisationskonsultverksamhet samt kursverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsoliden Aktiebolag och det är Glücksman, Gunilla Amanda som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Hans Gunnar som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Glücksman Nilsson, Lena M Ch A L som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Rask, Kjell Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, Melén, Hans Magnus Peter som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, ERA Revisorer AB som är född och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,