Vuxbolagen Aktiebolag

Hallands län

Information

Vuxbolagen Aktiebolag är ett av många företag som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Vuxbolagen Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vuxbolagen Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Vuxbolagen Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1989-10-11. Men sedan 1990-01-01 så har Vuxbolagen Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Mossåkerstigen 4, 432 37, Varberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vuxbolagen Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5136140.

Varberg arbetar för att företag som Vuxbolagen Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vuxbolagen Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall idka konsulttjänster inom datasektorn, utgivning av facklitteratur inom datasektorn jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vuxbolagen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vuxbolagen Aktiebolag och det är följande personer, Svane, Torben Ernst som är född 1953 och har titeln VD, Svane, Torben Ernst som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Svane, Eva Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Kluge, Ulf Thorbjörn som är född 1952 och har titeln Revisor, Melén, Hans Magnus Peter som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Vuxbolagen Aktiebolag är 556371-4202.