Sjögren o Ljungblad Bygg Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Sjögren o Ljungblad Bygg Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Sjögren o Ljungblad Bygg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sjögren o Ljungblad Bygg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sjögren o Ljungblad Bygg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-02-08. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Varberg där företaget finns i jobbar för att företag som Sjögren o Ljungblad Bygg Aktiebolag ska trivas.

Sjögren o Ljungblad Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Varberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sjögren o Ljungblad Bygg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Sjögren o Ljungblad Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Sjögren o Ljungblad Bygg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5597834.

Firman tecknas var för sig av -Ljungblad, Conny Kjell Bertil -Sjögren, Evert Åke.

De som är på något sätt har med Sjögren o Ljungblad Bygg Aktiebolag är Sjögren, Evert Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ljungblad, Conny Kjell Bertil som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungblad, Gunvor Irene som är född 1952 och har titeln Suppleant, Sjögren, Lisbet Marianne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Bjurenheim, Tore Bertil Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Tony Ohlsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Sjögren o Ljungblad Bygg Aktiebolag har 556350-5386 som sitt organisationsnummer.