Wadenstens Juridiska Byrå Aktiebolag

Hallands län

Information

556347-0425 är organisationsnummer för verksamheten Wadenstens Juridiska Byrå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wadenstens Juridiska Byrå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Wadenstens Juridiska Byrå Aktiebolag finns i.

Wadenstens Juridiska Byrå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-12-30 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wadenstens Juridiska Byrå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Wadenstens Juridiska Byrå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wadenstens Juridiska Byrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Wadenstens Juridiska Byrå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0340-10034 eller genom brev på följande adress:
Ö. Långg. 23, 432 45, Varberg

Bolaget skall bedriva juridisk rådgivning ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wadenstens Juridiska Byrå Aktiebolag och det är Wadensten, Ralf Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wadensten, Aija Katri som är född 1950 och har titeln Suppleant, Bjurenheim, Tore Bertil Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Tony Ohlsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,