Aktiebolaget Väröbacka Bilverkstad

Hallands län

Information

Aktiebolaget Väröbacka Bilverkstad hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Aktiebolaget Väröbacka Bilverkstad finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Väröbacka Bilverkstad tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Väröbacka Bilverkstad har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Väröbacka Bilverkstad har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Väröbacka Bilverkstad så kan ni göra det genom att skicka er post till Varbergsv. 21, 432 65, Väröbacka men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0340-660077.

Varberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Väröbacka Bilverkstad Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Väröbacka Bilverkstad har idag 556343-1823 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Väröbacka Bilverkstad

Bolaget skall bedriva bilreparationer, försäljning av bilar och bilreservdelar samt därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Väröbacka Bilverkstad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Kjell Arvid Christer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulla Catrina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Melén, Hans Magnus Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Kluge, Ulf Thorbjörn som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .