Gullbergs Plåtslageri i Varberg Aktiebolag

Hallands län

Information

Gullbergs Plåtslageri i Varberg Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Gullbergs Plåtslageri i Varberg Aktiebolag finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gullbergs Plåtslageri i Varberg Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Gullbergs Plåtslageri i Varberg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Gullbergs Plåtslageri i Varberg Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gullbergs Plåtslageri i Varberg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Cylinderv. 2, 432 32, Varberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0340-14684.

Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gullbergs Plåtslageri i Varberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gullbergs Plåtslageri i Varberg Aktiebolag har idag 556341-0199 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gullbergs Plåtslageri i Varberg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva plåtslageriarbeten, fläktinstallationer samt därmed förenlig verksamhet.

I Gullbergs Plåtslageri i Varberg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Englén, Kim Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Englén, Eva Carina Margaretha som är född 1961 och har titeln Suppleant, Andersson, Leif Erling som är född 1958 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .