Mats Krantz Fastighetsbolag AB

Hallands län

Information

Mats Krantz Fastighetsbolag AB är ett bolag som finns i Varberg. I Mats Krantz Fastighetsbolag AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Krantz, Mats Folke som är född 1962 och har titeln VD, Krantz, Mats Folke som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Krantz, Bror Folke som är född 1938 och har titeln Suppleant, Ekstrand, Mats Greger som är född 1966 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mats Krantz Fastighetsbolag AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mats Krantz Fastighetsbolag AB på telefon 0708-209562.

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mats Krantz Fastighetsbolag AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mats Krantz Fastighetsbolag AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mats Krantz Fastighetsbolag AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mats Krantz Fastighetsbolag AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mats Krantz Fastighetsbolag AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mats Krantz Fastighetsbolag AB har 556331-9275 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.