CMJ Högfors Halland Aktiebolag

Hallands län

Information

556312-3685 är organisationsnummer för företaget CMJ Högfors Halland Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CMJ Högfors Halland Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som CMJ Högfors Halland Aktiebolag finns i.

CMJ Högfors Halland Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-11-19 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CMJ Högfors Halland Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

CMJ Högfors Halland Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CMJ Högfors Halland Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med CMJ Högfors Halland Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0340-40786 eller genom brev på följande adress:
Långåsv. 13, 432 78, Tvååker

Bolaget ska bedriva grossistverksamhet avseende bageriprodukter, äga och förvalta värdepapper och fast egendom, bedriva leasing av kontorsmaskiner, lastbilar, truckar och övriga fordon samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CMJ Högfors Halland Aktiebolag och det är Högfors, Harald Christian som är född 1973 och har titeln VD, Högfors, Harald Christian som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Högfors, Jimmy Edvard som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Högfors, Ted Gunnar Marcus som är född 1979 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars Gunnar Einar som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor