Aktiebolaget Kärradals Camping i Kärra

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Aktiebolaget Kärradals Camping i Kärra är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget Kärradals Camping i Kärra är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Kärradals Camping i Kärra är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Kärradals Camping i Kärra är ett Aktiebolag och skapades 1987-09-24. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Varberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget Kärradals Camping i Kärra ska trivas.

Aktiebolaget Kärradals Camping i Kärra är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Varberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka campinguthyrning och detaljhandel inom campingområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Kärradals Camping i Kärra är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Aktiebolaget Kärradals Camping i Kärra Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Kärradals Camping i Kärra så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-622377.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Kärradals Camping i Kärra är Brink, Ulf Roger som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Brink, Anita Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Edespong, Bo Allan som är född 1953 och har titeln Revisor, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Kärradals Camping i Kärra har 556305-2249 som sitt organisationsnummer.