Aktiebolaget Emil Eklöv Eftr. (Ica Supermarket)

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Aktiebolaget Emil Eklöv Eftr. (Ica Supermarket). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Varberg här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Emil Eklöv Eftr. (Ica Supermarket) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Varberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Emil Eklöv Eftr. (Ica Supermarket) är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556294-4966.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0340-31001 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Emil Eklöv Eftr. (Ica Supermarket) på följande adress Bjurumsv. 1, 432 68, Veddige.

Aktiebolaget Emil Eklöv Eftr. (Ica Supermarket) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Emil Eklöv Eftr. (Ica Supermarket) så sitter följande personer i styrelsen: , , , Johansson, Wivi Anna Desirée som är född 1943 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva detaljhandel med livsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.