Effekt i Varberg Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Effekt i Varberg Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Effekt i Varberg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Effekt i Varberg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Effekt i Varberg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-03-13. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Varberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Effekt i Varberg Aktiebolag ska trivas.

Effekt i Varberg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Varberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva elprojektering och elinstallationer, detaljhandel med datorer och datatillbehör, värdepappersförvaltning, uthyrning av lokaler, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Effekt i Varberg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Effekt i Varberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Effekt i Varberg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-666860.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Effekt i Varberg Aktiebolag är Bengtsson, Gert Karl-Eric som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Eskilsson, Birgit Ann-Louise som är född 1951 och har titeln Suppleant, Johansson, Kjell Ove som är född 1946 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Effekt i Varberg Aktiebolag har 556294-4438 som sitt organisationsnummer.