Kungsäter Fastighetsförvaltning AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Kungsäter Fastighetsförvaltning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Varberg här finns det många olika Aktiebolag. Kungsäter Fastighetsförvaltning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Varberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Kungsäter Fastighetsförvaltning AB är momsregistrerat sedan2004-10-07 och har organisationsnummer 556292-5684.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0320-81472 alternativt besöka eller skicka post till Kungsäter Fastighetsförvaltning AB på följande adress Marknadsv. 5, 519 92, Kungsäter.

Kungsäter Fastighetsförvaltning AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Kungsäter Fastighetsförvaltning AB så sitter följande personer i styrelsen: Hillhammar, Lars Jonas Fredrik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Larsson, Britt Marie-Louise som är född 1958 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall förvalta värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.