Swed-Team i Varberg Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Swed-Team i Varberg Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Swed-Team i Varberg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Swed-Team i Varberg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Swed-Team i Varberg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-12-15. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Varberg där företaget finns i jobbar för att företag som Swed-Team i Varberg Aktiebolag ska trivas.

Swed-Team i Varberg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Varberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper samt uthyrning och förvaltnng av fastighet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Swed-Team i Varberg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-16.

Idag är Swed-Team i Varberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Swed-Team i Varberg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Swed-Team i Varberg Aktiebolag är Eskilsson, Jan-Eskil som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Eskilsson, Katherina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Isaksson, Rolf Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Widarsson, Jarl Vidar Thomas som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Swed-Team i Varberg Aktiebolag har 556289-8584 som sitt organisationsnummer.