LOTAB i Varberg Aktiebolag

Hallands län

Information

556289-2413 är organisationsnummer för bolaget LOTAB i Varberg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LOTAB i Varberg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som LOTAB i Varberg Aktiebolag finns i.

LOTAB i Varberg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-12-16 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LOTAB i Varberg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

LOTAB i Varberg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LOTAB i Varberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med LOTAB i Varberg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0340-17579 eller genom brev på följande adress:
Susvindsv. 12, 432 32, Varberg

Bolaget skall bedriva åkerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LOTAB i Varberg Aktiebolag och det är Ivarsson, Sven Anders Martin som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Ann-Sofia som är född 1960 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor,