Elcomatic Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Elcomatic Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Elcomatic Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Elcomatic Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Elcomatic Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-11-11. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Varberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Elcomatic Aktiebolag ska trivas.

Elcomatic Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Varberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av elektriskt materiel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elcomatic Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Elcomatic Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Elcomatic Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-798989.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Elcomatic Aktiebolag är Emanuelsson, Carl-Johan Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Halgren, Claes Göte som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Svenberg, Anders Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Kluge, Ulf Thorbjörn som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Elcomatic Aktiebolag har 556281-8053 som sitt organisationsnummer.