Konsultfirma Hiltunen Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Konsultfirma Hiltunen Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Varberg här finns det många olika Aktiebolag. Konsultfirma Hiltunen Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Varberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Konsultfirma Hiltunen Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556274-0463.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-6907658 alternativt besöka eller skicka post till Konsultfirma Hiltunen Aktiebolag på följande adress Olofsred Lövelid 7, 511 98, Hyssna.

Konsultfirma Hiltunen Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Konsultfirma Hiltunen Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Svahn, Astrid Märta Sylvide som är född 1940 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom VVS och mekanik samt uthyrning av verkstadsmaskiner, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.