Mekonomen Varberg Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av biltillbehör och bilreserv- delar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mekonomen Varberg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är Mekonomen Varberg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 1987-12-15 så skapades Mekonomen Varberg Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Mekonomen Varberg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Mekonomen Varberg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556261-0161 är organisationsnummret för bolaget som finns i Varberg.

Just nu är Mekonomen Varberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Mekonomen Varberg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0340-83400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mekonomen Varberg Aktiebolag är Birgersson, Carl Gustav Tony som är född 1966 och har titeln VD, Birgersson, Carl Gustav Tony som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Rantzow, Claes Eric Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lidebjer, Håkan Vilhelm som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindroth, Carl Mathias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorSvantemark, Lars Krister som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .