Mondi Group AB

Hallands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är import, export samt grossisthandel med skaldjur och färsk fisk jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mondi Group AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är Mondi Group AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 1985-04-15 så skapades Mondi Group AB och företaget är har F-skattsedel Mondi Group AB har haft det sedan 1994-01-01.

Mondi Group AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556259-2856 är organisationsnummret för företaget som finns i Varberg.

Just nu är Mondi Group AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Mondi Group AB så går det att nå dem via telefon på 0340-85877 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mondi Group AB är Charleson, Erling Ragnar Charles som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Charleson, Kerstin Marianne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Carl Henrik som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .