Värdshuset i Varberg AB

Hallands län

Information

Värdshuset i Varberg AB är ett företag som finns i Varberg. I Värdshuset i Varberg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ucar, Celal som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Wårdell, Carina Ann som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ljungströmer, Gun Margareta Elisabet som är född 1951 och har titeln Revisor, Ljungströmer Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Värdshuset i Varberg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Värdshuset i Varberg AB på telefon 0340-80111.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet med rättigheter för vin och sprit och därtill förenlig verksamhet.

Idag är Värdshuset i Varberg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Värdshuset i Varberg AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Värdshuset i Varberg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-06-16 och Värdshuset i Varberg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-06-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Värdshuset i Varberg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Värdshuset i Varberg AB har 556253-1318 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.