Mytec Ytbehandling Aktiebolag

Hallands län

Information

Mytec Ytbehandling Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Mytec Ytbehandling Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mytec Ytbehandling Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Mytec Ytbehandling Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1984-11-12. Men sedan 1985-01-01 så har Mytec Ytbehandling Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lindbergsv. 2 C, 432 32, Varberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mytec Ytbehandling Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-10255.

Varberg arbetar för att verksamheter som Mytec Ytbehandling Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mytec Ytbehandling Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall utföra ytbehandling av stålkonstruktioner, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mytec Ytbehandling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ehn, Anne-Marie -Ehn, Camilla Anne-Marie -Ehn, Christian Kåre.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mytec Ytbehandling Aktiebolag och det är följande personer, Ehn, Christian Kåre som är född 1966 och har titeln VD, Ehn, Christian Kåre som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehn, Anne-Marie som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehn, Camilla Anne-Marie som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Tage Jan-Erik som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Mytec Ytbehandling Aktiebolag är 556251-8612.