Alf Engström Consult i Varberg Aktiebolag

Hallands län

Information

Alf Engström Consult i Varberg Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Alf Engström Consult i Varberg Aktiebolag finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Alf Engström Consult i Varberg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Alf Engström Consult i Varberg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Alf Engström Consult i Varberg Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Alf Engström Consult i Varberg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bäckg. 36, 432 44, Varberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0340-678020.

Varberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Alf Engström Consult i Varberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Alf Engström Consult i Varberg Aktiebolag har idag 556216-1819 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Alf Engström Consult i Varberg Aktiebolag

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet för byggindustri, äga och förvalta aktier, utföra bokföringstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

I Alf Engström Consult i Varberg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Engström, Alf Richard Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Morichetto Engström, Rosita som är född 1945 och har titeln Suppleant, Johansson, Kjell Ove som är född 1946 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .