Västkustfilé AB

Hallands län

Information

Västkustfilé AB är ett av många bolag som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Västkustfilé AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Västkustfilé AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Västkustfilé AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1981-12-14. Men sedan 1982-01-01 så har Västkustfilé AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Värnamov. 4, 432 32, Varberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Västkustfilé AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-666330.

Varberg arbetar för att bolag som Västkustfilé AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Västkustfilé AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva handel med fiskfilé, ävensom idka därmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för Västkustfilé AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hansson, Stig-Yngve Nils Johan -Hansson, Tord Mikael -Hansson, Yngve Joel.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Västkustfilé AB och det är följande personer, Hansson, Stig-Yngve Nils Johan som är född 1958 och har titeln VD, Hansson, Stig-Yngve Nils Johan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Silfverberg, Hans Börje som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Tord Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Yngve Joel som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglander, Jan Roger som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot.Johansson, Per Olof Vidar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Västkustfilé AB är 556213-8056.