Trimedicus Aktiebolag

Hallands län

Information

Trimedicus Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Trimedicus Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Trimedicus Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1981-04-15.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trimedicus Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-621501.

Varberg arbetar för att bolag som Trimedicus Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Trimedicus Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva medicinsk verksamhet, medicinskt utvecklingsarbete, reklamverksamhet samt verksamhet inom musikbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Trimedicus Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trimedicus Aktiebolag och det är följande personer, Ölmeby, Bengt Anders Emil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunggren, Ruth Anneli Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Celinder, Karl Åke Göran som är född 1946 och har titeln Revisor, Celinder Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Trimedicus Aktiebolag är 556209-3988.