Stål och Hyrmaskiner i Varberg Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av gas, järn, metaller och sprängämnen samt uthyrning av maskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stål och Hyrmaskiner i Varberg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är Stål och Hyrmaskiner i Varberg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 1978-11-22 så skapades Stål och Hyrmaskiner i Varberg Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Stål och Hyrmaskiner i Varberg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Stål och Hyrmaskiner i Varberg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1979-01-01

556198-4286 är organisationsnummret för företaget som finns i Varberg.

Just nu är Stål och Hyrmaskiner i Varberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Stål och Hyrmaskiner i Varberg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0340-678065 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Glenn Bertil -Grubbeson, Nils Jörgen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stål och Hyrmaskiner i Varberg Aktiebolag är Grubbeson, Nils Jörgen som är född 1964 och har titeln VD, Grubbeson, Nils Jörgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Rune Ingvar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Glenn Bertil som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjurenheim, Tore Bertil Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Olsson, Tony Michael som är född 1964 och har titeln RevisorTony Ohlsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .