Kyl Aktiebolaget Frigoväst

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Kyl Aktiebolaget Frigoväst är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kyl Aktiebolaget Frigoväst är ett av dem. Statusen för Kyl Aktiebolaget Frigoväst är att Bolaget är aktivt.

Kyl Aktiebolaget Frigoväst är ett Aktiebolag och skapades 1976-10-21. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Varberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kyl Aktiebolaget Frigoväst ska trivas.

Kyl Aktiebolaget Frigoväst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Varberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och montering av kyl-, frys- och luftkonditioneringsanläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kyl Aktiebolaget Frigoväst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Kyl Aktiebolaget Frigoväst Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Kyl Aktiebolaget Frigoväst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-85085.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Kyl Aktiebolaget Frigoväst är Gildevall, Per Magnus som är född 1967 och har titeln Extern VD, Åkesson, Bo Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Nils Leif Allan som är född 1937 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Kyl Aktiebolaget Frigoväst har 556193-3879 som sitt organisationsnummer.