Lennart Johansson Maskinstation Aktiebolag

Hallands län

Information

Lennart Johansson Maskinstation Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Lennart Johansson Maskinstation Aktiebolag finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lennart Johansson Maskinstation Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lennart Johansson Maskinstation Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lennart Johansson Maskinstation Aktiebolag har funnits sedan och 1974-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lennart Johansson Maskinstation Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Attorp 10, 432 95, Varberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0340-620125.

Varberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lennart Johansson Maskinstation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lennart Johansson Maskinstation Aktiebolag har idag 556187-1335 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lennart Johansson Maskinstation Aktiebolag

Bolaget skall bedriva maskinstation- och jordbruksrörelse och därmed förenlig verksamhet.

I Lennart Johansson Maskinstation Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Gustaf Lennart Daniel som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Inga-Britt Carina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Bjurenheim, Tore Bertil Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Tony Ohlsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .