Rutina AB

Hallands län

Information

Rutina AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Rutina AB finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rutina AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Rutina AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Rutina AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Drottningg. 5, 432 45, Varberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0340-623388.

Varberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Rutina AB Privat, ej börsnoterat.

Rutina AB har idag 556175-6577 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig. är den som för stunden ansvarar för Rutina AB

Bolaget skall äga, förvalta och driva handel med fast egendom, driva uthyrning av fritidsbostäder och pensionatrörelse, utbjuda tjänster inom administration och ekonomi samt verka som konsult inom nämnda områden och därmed förenlig verskamhet.

I Rutina AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergman, Per Robert som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Erik Sigvard som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ramnewall, Bengt Sören Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Mjöbäcks Bokförings & Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .