Derome Mark & Bostad Mälardalen AB

Hallands län

Information

556173-7775 är organisationsnummer för verksamheten Derome Mark & Bostad Mälardalen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Derome Mark & Bostad Mälardalen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Derome Mark & Bostad Mälardalen AB finns i.

Derome Mark & Bostad Mälardalen AB har varit registrerat sedan 1972-12-18 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Derome Mark & Bostad Mälardalen AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Derome Mark & Bostad Mälardalen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Derome Mark & Bostad Mälardalen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Karl-Eric -Mossbrant, Peter Karl

Vill ni komma i kontakt med Derome Mark & Bostad Mälardalen AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Bjurumsv. 14, 432 68, Veddige

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning av värdepapper, mark, tomter och fastigheter, byggentreprenader och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Derome Mark & Bostad Mälardalen AB och det är Mossbrant, Peter Karl som är född 1966 och har titeln VD, Mossbrant, Peter Karl som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl-Eric som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundin, Per Åke Georg som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Tage Jan-Erik som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor