Skofemman Aktiebolag

Hallands län

Information

Skofemman Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Skofemman Aktiebolag finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skofemman Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Skofemman Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Skofemman Aktiebolag har funnits sedan och 2005-03-10 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skofemman Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0340-86570.

Varberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Skofemman Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skofemman Aktiebolag har idag 556165-6850 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Skofemman Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med skodon och konfektion och därmed förenlig verksamhet.

I Skofemman Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Charleson, Sture Werner Ingemar som är född 1954 och har titeln Extern VD, Thylén, Håkan Waldemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Carl Mats Rickard som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Rolf Göran Richard som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Rolf Magnus som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Norbäck, Johan Ragnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotÅkesson, Anita Elisabeth som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kurt Göran Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.