Fyndmagasinet i Varberg AB

Hallands län

Information

Fyndmagasinet i Varberg AB är ett företag som finns i Varberg. I Fyndmagasinet i Varberg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Frantzich, Bengt Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Frantzich, Johan Martin Daniel som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Eva Karin som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Fyndmagasinet i Varberg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fyndmagasinet i Varberg AB på telefon 0340-678990.

Bolaget skall bedriva butikshandel med konfektyr, leksaker, lädervaror, värdepapper, järnhandelsvaror och trädgårdsmöbler samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fyndmagasinet i Varberg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fyndmagasinet i Varberg AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fyndmagasinet i Varberg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fyndmagasinet i Varberg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1972-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fyndmagasinet i Varberg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Fyndmagasinet i Varberg AB har 556153-9585 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.