Kungsäter Industri Aktiebolag

Hallands län

Information

I Varberg finns det ett Aktiebolag som heter Kungsäter Industri Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Kungsäter Industri Aktiebolag i Hallands län. Varberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Kungsäter Industri Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1971-09-20 så har Kungsäter Industri Aktiebolag varit registrerat och sedan 1979-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Kungsäter Industri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Kungsäter Industri Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kungsäters By 13, 519 92, Kungsäter. Vi ni istället prata med Kungsäter Industri Aktiebolag så kan ni göra det på 0320-30930.

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med plastburen väv och övriga biltillbehör samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Eng, Ole Bengt Iver som är född 1968 och har titeln VD, Eng, Ole Bengt Iver som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Basedow Ameln, Elisabeth som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Håkansson, Carl Johan Niklas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Gert-Ove Nanne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Ameln, Sabine som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESHåkansson, Håkan Philip Joakim som är född 1962 och har titeln Suppleant, Fogelberg, Pierre Jeno Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Basedow Ameln, Elisabeth Firman tecknas av -Håkansson, Carl Johan Niklas i förening med en av -Eng, Ole Bengt Iver -Möller, Gert-Ove Nanne Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Kungsäter Industri Aktiebolag har 556150-9760 som sitt organisationsnummer.