Arne Larsson Handelsträdgård Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Arne Larsson Handelsträdgård Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Arne Larsson Handelsträdgård Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Arne Larsson Handelsträdgård Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Arne Larsson Handelsträdgård Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1970-12-28. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Varberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Arne Larsson Handelsträdgård Aktiebolag ska trivas.

Arne Larsson Handelsträdgård Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Varberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handelsträdgårdsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arne Larsson Handelsträdgård Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1979-01-01.

Idag är Arne Larsson Handelsträdgård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Arne Larsson Handelsträdgård Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-30832.

Firman tecknas var för sig av -Larsson, Elvy Solveig -Larsson, John Arne Sören.

De som är på något sätt har med Arne Larsson Handelsträdgård Aktiebolag är Larsson, John Arne Sören som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Elvy Solveig som är född 1946 och har titeln Suppleant, Apelquist, Sune Jan-Erik som är född 1949 och har titeln Revisor, Sune Apelquist Revisionsbyrå SAREV AB som är född och har titeln Revisor, .

Arne Larsson Handelsträdgård Aktiebolag har 556143-0173 som sitt organisationsnummer.