WEBO Handels Aktiebolag

Hallands län

Information

I Varberg finns det ett Aktiebolag som heter WEBO Handels Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar WEBO Handels Aktiebolag i Hallands län. Varberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

WEBO Handels Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-07-31 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1970-11-23 så har WEBO Handels Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är WEBO Handels Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Varberg.

Vill man komma i kontakt med WEBO Handels Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med WEBO Handels Aktiebolag så kan ni göra det på 0340-30293.

Bolaget skall bedriva handel med byggmaterial, samt uthyrning av inventarier, främst fordon, jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johansson, Sven-Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Roland Ingemar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Börjesson, Björn Christer Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Konrev, Konsultation och Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

WEBO Handels Aktiebolag har 556141-5158 som sitt organisationsnummer.